5594-logo-ons-lucky.jpg
Pedagogisch Visie en beleid

Pedagogisch visie en beleid

In het pedagogisch beleid wordt de, voor kinderopvang ONS Lucky, kenmerkende visie op de opvang van de kinderen beschreven. We beschrijven de manier waarop wij de kinderen een emotioneel en sociaal veilige omgeving bieden. Vanuit die basis stimuleren wij de kinderen in het ontwikkelen van hun persoonlijke en sociale competenties en zorgen wij voor de overdracht van normen en waarden.  Hoe wij zodoende zorgen dat de kinderen spelenderwijs bij ons kunnen leren, is te lezen in de  actuele versie van ons pedagogisch beleidsplan.

ONS Lucky Sportieve Kinderopvang (verder te noemen ONS Lucky) is een kleinschalige en professionele kinderopvang. De kinderopvang is opgedeeld in Dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, een speel-leergroep voor kinderen van 2-4 jaar en een BSO voor kinderen van 4-12 jaar. ONS Lucky profileert zich door Sport & Bewegen toe te passen in de kinderopvang met een geheel eigen visie op de kinderopvang. ONS Lucky valt onder de onderneming: ‘Lucky Sport’. Lucky Sport is een onderneming die zich bezighoudt met het geven van workshops, lessenreeksen, bedrijvensport en sportieve kinderfeestjes.

Bij ONS Lucky willen we dat kinderen zich welkom en gelukkig voelen. Kinderen zijn uniek en bijzonder, maar worden als gelijken behandeld. ONS Lucky staat voor samenwerken, samen plezier maken en vooral lekker veel bewegen, maar je ook even rustig kunnen terugtrekken wanneer dat nodig is. Net als in de sport behandelen we elkaar met wederzijds respect.

Beleidsplan ONS Lucky